Iets te vieren?

Restaurant De Smidse is een uitermate geschikte gelegenheid voor het organiseren van borrels, etentjes, feesten en partijen. Door de grootte van het pand en de verschillende ruimtes kunnen we in elke behoefte voorzien en kunnen we zowel grote als kleine groepen op gepaste wijze ontvangen.

Bovenverdieping
Een sfeervolle ruimte met schuine daken en balken in het plafond. Lekker licht door de vele ramen. Perfect geschikt voor kleinere groepen tot 20 personen.

Voorkant
Bruin café/woonkamer uitstraling. In deze ruimte bevindt zich de houten bar. Robuuste houten tafels geven een huiselijke sfeer. Deze ruimte kan gebruikt worden voor maximaal 60 personen.

Zijkant/serre
Deze ruimte heeft de uitstraling van een Engelse serre. Een glas in lood plafond, togen en een muurschildering maken van deze ruimte een sfeervol geheel. Door een schuifpui die uitkomt op het terras is deze ruimte heerlijk licht en stapt u zo op ons grote, zonovergoten terras op. Deze ruimte kan gebruikt worden voor maximaal 60 personen.

U kunt voor uw gezelschap een, of meerdere, van deze ruimtes afhuren. De Smidse beschikt over bekwaam personeel. Zo kunt u zorgeloos genieten terwijl de hele dag/avond voor u wordt geregeld in een ongedwongen en prettige sfeer. In overleg is (bijna) alles mogelijk bij De Smidse.

Wilt u met uw gezelschap een 3-gangen menu gebruiken, kijk dan alvast nog onze suggesties. Uiteraard kunnen wij deze aan uw wensen aanpassen.

Menu voorstel € 20,-

VOORGERECHTEN
TOMATENSOEP – Licht gebonden soep gemaakt van pittige bouillon met diverse groenten, vlees en kruiden
UIENSOEP – met kaascrouton

BORDJE VLEES OF VIS
SATE AJAM FRIET – kipsate met friet, kroepoek, atjar en mayonaise
GEITENBREIER – Geitenkaas met spekjes, pijnboompitjes, honing, gemengde salade, dadels, gemengde noten, komkommer, ei, rode ui, tomaat en pestodressing
CHEESEBURGER – met gesmolten kaas, gebakken uitjes en friet
HAASJE OVER – Varkenshaas gebakken met tomaat en spek, in de oven gegratineerd met brie. Geserveerd met friet

NAGERECHTEN (Ons ijs word geleverd door tiramisu ijssalon Hilversum)
HUISGEMAAKTE APFELSTRUDEL
VANILLE-CHEESECAKE – met chocolade-ijs en slagroom
WALNOOT/HONINGTAART – met vanille-ijs en slagroom

Menu voorstel € 25,-

VOORGERECHTEN
TOMATENSOEP – Licht gebonden soep gemaakt van pittige bouillon met diverse groenten, vlees en kruiden.
UIENSOEP – met kaas crouton
CARPACCIO – Rosbief die op de wijze van zalm is bereid. Eerst gemarineerd met verse kruiden waaronder dille en daarna licht gerookt. Met pijnboompitjes, kappertjes, rode ui,
dressing en oude kaas, geserveerd met toast.


BORDJE VLEES OF VIS
BOEDAPEST – Stukjes ossenhaas, plakjes verse champignons, ui, preiringetjes in zoetzure saus. Geserveerd met friet
THAISE VIS SPIES – Pittige Thaise Curry met een spiesje van gamba’s, gemengde groenten, bamboe, djeroek poeroet en kokosmelk, geserveerd met rijst
BOSHAASJES – Stukjes varkenshaas gebakken met ui en champignons. Overgoten met een bospaddenstoelen-roomsaus en geserveerd met frietjes
GEITENBREIER – Geitenkaas met spekjes, pijnboompitjes, honing, gemengde salade, dadels, gemengde noten, komkommer, ei, rode ui, tomaat en pestodressing

NAGERECHTEN (Ons ijs word geleverd door tiramisu ijssalon Hilversum)
HUISGEMAAKTE APFELSTRUDEL
VANILLE-CHEESECAKE – met chocolade-ijs en slagroom
WALNOOT/HONINGTAART – met vanille-ijs en slagroom